Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Pain Hustlers’ – Nyt krimidrama med Emily Blunt og Chris Evans snart på Netflix

‘Pain Hustlers’ – Nyt krimidrama med Emily Blunt og Chris Evans snart på Netflix

07/09/2023 | Flixfilm

Stjernespækket krimidrama med Emily Blunt, Chris Evans, Andy Garcia, og Catherine O’Hara, som beskrives som en blanding af ‘The Big Short’, ‘American Hustle’ og ‘The Wolf of Wall Street’, kan snart streames på Netflix.

Filmen ‘Pain Hustlers’ er skabt af den prisbelønnede instruktør David Yates (‘Harry Potter’, ‘Fantastic Beasts’), og streamingtjenesten har netop udgivet den første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

I ‘Pain Hustlers’ følger man Liza Drake (Emily Blunt), en almindelig arbejderklasse alenemor, der netop har mistet sit job og er ved at gå til!

Et tilfældigt møde med den farmaceutiske salgsrepræsentant Pete Brenner (Chris Evans) sender dog hende på en økonomisk optur, men ned ad en etisk tvivlsom sti, da hun bliver involveret i en farlig plan, der er på kant med loven.

LÆS OGSÅ:   Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig skal hun håndtere sin stadig mere ustabile chef (Andy Garcia), hendes datters forværrede helbredstilstand (Chloe Coleman) og en voksende bevidsthed om den tvivlsomme forretningsmodel.

Foruden de allerede nævnte medvirkende inkluderer filmen også Jay Duplass, Brian d’Arcy James, Amit Shah, Aubrey Dollar og Willie Raysor.

Netflix købte krimidramaet ‘Pain Hustlers’ sidste år i forbindelse med en udbudsrunde under Cannes Film Festival. Streamingtjenesten måtte punge ud med 50 millioner dollars for de eksklusive rettigheder.

‘Pain Hustlers’ har premiere på Netflix Danmark den 27. oktober.
Skriv kommentar