Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Painkiller

Painkiller

10/08/2023 | Flixfilm

Painkiller på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Årsagerne til og konsekvenserne af opioidkrisen i USA foldes ud i dette drama, der følger synderne, ofrene og en efterforsker, der leder efter sandheden.Se Painkiller på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Painkiller (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Painkiller på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Painkiller (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Painkiller (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Painkiller, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Painkiller er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar