Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Painless

01/09/2014 | Flixfilm

Se Painless på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Juan Carlos Medina
Skuespillere: Alex Brendemühl, Tómas Lemarquis, Ilias Stothart, Mot Harris Dunlop Stothart
Spilletid: 100 min
Land: Spain, France, Portugal
Sprog: Catalan, Spanish, German, English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en kirurg finder ud af, at han har lymfekræft i et sent stadie, søger han efter en knoglemarvsdonor og afslører mørke sider af sin families historie.


Se Painless på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Painless havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Painless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Painless herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Painless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Painless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar