Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Painless

01/09/2014 | Flixfilm

Painless på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Fantasy, Horror
Instruktion: Juan Carlos Medina
Skuespillere: Alex Brendemühl, Tómas Lemarquis, Ilias Stothart
Spilletid: 100 min
Land: Spain, France, Portugal
Sprog: Catalan, Spanish, German, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en kirurg finder ud af, at han har lymfekræft i et sent stadie, søger han efter en knoglemarvsdonor og afslører mørke sider af sin families historie.

Painless havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Painless på YouTube.Se Painless på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Painless ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Painless stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Painless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Painless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar