Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Painted Boats

Painted Boats

22/01/2022 | Flixfilm

Painted Boats på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette drama med dokumentariske elementer følger to familier, der arbejdede på fragtbåde på de britiske kanaler i 1940'erne.

Painted Boats havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Painted Boats på YouTube.Se Painted Boats på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Painted Boats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Painted Boats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Painted Boats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Painted Boats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar