Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas

Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas

15/04/2020 | Flixfilm

Se Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Elena Trapé
Skuespillere: N/A
Spilletid: 60 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Dette intime portræt af filmskaberen Isabel Coixet går tæt på hendes kunstneriske udvikling med kommentarer fra hendes familie, venner, journalister og kolleger.

Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas (Ord, kort, hemmeligheder og andre ting) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas (Ord, kort, hemmeligheder og andre ting) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Palabras, Mapas, Secretos Y Otras Cosas (Ord, kort, hemmeligheder og andre ting) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar