Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pale Rider

Pale Rider

01/11/2020 | Flixfilm

Se Pale Rider på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Drama, Western
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Clint Eastwood, Michael Moriarty, Carrie Snodgress, Chris Penn
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne western spiller Clint Eastwood en fremmed med præstekrave, der ankommer til en mineby, hvor han kommer guldgraverne til undsætning.

Pale Rider havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pale Rider på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pale Rider ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pale Rider stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pale Rider, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pale Rider er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar