Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Palm Trees in the Snow

Palm Trees in the Snow

01/05/2016 | Flixfilm

Se Palm Trees in the Snow på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Fernando González Molina
Skuespillere: Mario Casas, Adriana Ugarte, Macarena García, Alain Hernández
Spilletid: 163 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Kriolu, Aragonese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En ung kvinde falder over et forjættende spor i et gammelt brev og rejser til sin families tropiske plantage for at afsløre flere generationer af hemmeligheder.


Se Palm Trees in the Snow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Palm Trees in the Snow havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Palm Trees in the Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Palm Trees in the Snow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Palm Trees in the Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Palm Trees in the Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar