Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Pamela Anderson taler ud på Netflix

Pamela Anderson taler ud på Netflix

03/03/2022 | Flixfilm

Pamela Anderson netflix.jpg

Netflix har netop meddelt, at den mest omfangsrige dokumentar om ikonet Pamela Anderson nogensinde snart lander på streamingtjenesten.

Dokumentaren, som har været undervejs i flere år, vil indeholde eksklusiv adgang til Pamela Anderson såvel som aldrig før sete arkivoptagelser og personlige journaler. Den beskrives som værende et intimt portræt af liv, hvor hun ser tilbage på sin professionelle og personlige vej og forbereder sig på de næste skridt på sin rejse.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Baywatch’-stjernen er netop nu “aktuel” i serien ‘Pam & Tommy’, som kan streames på Disney+. Serien fortæller historien om hendes hæsblæsende romance med Tommy Lee, trommeslageren fra Mötley Crües, og det kaos, der udspillede sig i deres liv i 1990’erne, da parrets hemmelige sex-optagelse blev offentliggjort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pamela Anderson har flere gange offentligt udtalt, at hun ikke er tilfreds med hvordan hun portrætteres i ‘Pam & Tommy’, samt serien generelt. Det er sikkert derfor at hun og Netflix nu kan annoncere den kommende dokumentar – så hun kan fortælle den sande historie.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Playboy-stjernen udsendte i forbindelse med annonceringen også en personlig, men kryptisk besked på Instagram, som kan ses nederst i artiklen.

Beskeden lyder: “Mit liv – Tusind ufuldkommenheder – En million fejlopfattelser – Ond, vild og fortabt – Intet at leve op til – Jeg kan kun overraske dig – Ikke et offer, men en overlever – Levende for at fortælle den rigtige historie.”

Der er ingen oplysninger om hvornår dokumentaren, der er instrueret af Ryan White (‘Ask Dr. Ruth’, ‘The Keepers’) får premiere på Netflix Danmark.

Note from Pamela Anderson20220302 4531 1jkb1e2

Foto: Carmelo Redondo
Skriv kommentar