Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pan

01/11/2020 | Flixfilm

Pan på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Joe Wright
Skuespillere: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund
Spilletid: 111 min
Land: United States, United Kingdom, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Som en slags forløber for historien om Peter Pan viser denne film, hvordan Peter først mødte Kaptajn Klo, blev venner med ham og endda kæmpede ved hans side.

Pan havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pan på YouTube.Se Pan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar