Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

22/01/2020 | Flixfilm

Pandemic: How to Prevent an Outbreak på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Syra Madad, Jake Glanville, Sarah Ives
Spilletid: 50 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.Se Pandemic: How to Prevent an Outbreak på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pandemic: How to Prevent an Outbreak på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pandemic: How to Prevent an Outbreak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pandemic: How to Prevent an Outbreak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar