Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

22/01/2020 | Flixfilm

Se Pandemic: How to Prevent an Outbreak på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Syra Madad, Jake Glanville, Sarah Ives, Holly Goracke
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I denne dokumentarserie møder vi heltene fra frontlinjen i kampen mod influenza og hører om deres indsats for at stoppe det næste globale udbrud.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pandemic: How to Prevent an Outbreak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandemic: How to Prevent an Outbreak (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pandemic: How to Prevent an Outbreak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pandemic: How to Prevent an Outbreak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar