Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pandora

17/03/2017 | Flixfilm

Se Pandora på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jong-woo Park
Skuespillere: Do-bin Baek, Seung-Hoon Choi, Sung-Wook Eo, Bae Gang-Yoo
Spilletid: 136 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da et jordskælv rammer en koreansk by, som er hjemsted for et gammelt atomkraftværk, risikerer en mand sit liv for redde landet fra en nært forestående katastrofe.


Se Pandora på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pandora havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pandora ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pandora:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pandora er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandora stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar