Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pandora

17/03/2017 | Flixfilm

Pandora på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktion: Jeong-woo Park, Jong-woo Park
Skuespillere: Daekyum Ahn, Do-bin Baek, Seung-Hoon Choi
Spilletid: 136 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da et jordskælv rammer en koreansk by, som er hjemsted for et gammelt atomkraftværk, risikerer en mand sit liv for redde landet fra en nært forestående katastrofe.Se Pandora på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pandora havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pandora på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pandora ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandora stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pandora, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pandora er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar