Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pandora’s Promise

Pandora’s Promise

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Pandora’s Promise på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jong-woo Park
Skuespillere: Do-bin Baek, Seung-Hoon Choi, Sung-Wook Eo, Bae Gang-Yoo
Spilletid: 136 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Tidligere antiatomkraftaktivister og banebrydende forskere taler positivt om den meget udskældte energikilde i denne provokerende dokumentar.


Se Pandora’s Promise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pandora’s Promise havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pandora’s Promise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pandora’s Promise herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pandora’s Promise er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandora’s Promise stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar