Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pandora’s Promise

Pandora’s Promise

15/01/2014 | Flixfilm

Se Pandora’s Promise på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama
Instruktør: Jong-woo Park
Skuespillere: Do-bin Baek, Seung-Hoon Choi, Sung-Wook Eo, Bae Gang-Yoo
Spilletid: 136 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tidligere antiatomkraftaktivister og banebrydende forskere taler positivt om den meget udskældte energikilde i denne provokerende dokumentar.


Se Pandora’s Promise på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPandora’s Promise havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pandora’s Promise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pandora’s Promise herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pandora’s Promise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pandora’s Promise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar