Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Panic Room

Panic Room

01/10/2021 | Flixfilm

Panic Room på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: David Fincher
Skuespillere: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En mor og hendes datter tvinges til at gemme sig i et særligt sikret værelse i deres hjem i New York, da de udsættes for indbrudstyve, der vil have fat i dem.

Panic Room havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Panic Room på YouTube.Se Panic Room på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Panic Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Panic Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Panic Room, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Panic Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar