Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Panic Room

Panic Room

18/03/2015 | Flixfilm

Se Panic Room på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, Dwight Yoakam
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En mor og hendes datter tvinges til at gemme sig i et særligt sikret værelse i deres hjem i New York, da de udsættes for indbrudstyve, der vil have fat i dem.


Se Panic Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPanic Room havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Panic Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Panic Room herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Panic Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Panic Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar