Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pan’s Labyrinth

Pan’s Labyrinth

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Pan’s Labyrinth på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Joe Wright
Skuespillere: Hugh Jackman, Levi Miller, Garrett Hedlund, Rooney Mara
Spilletid: 111 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Unge Ofelia møder en mytologisk faun, som siger hun er bestemt til at blive prinsesse i Underverdenen. Men først skal hun udføre tre farefulde opgaver.


Se Pan’s Labyrinth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pan’s Labyrinth havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pan’s Labyrinth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pan’s Labyrinth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pan’s Labyrinth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pan’s Labyrinth stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar