Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pantani: The Accidental Death of a Cyclist

Pantani: The Accidental Death of a Cyclist

01/07/2015 | Ingen kommentarer

Se Pantani: The Accidental Death of a Cyclist på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: James Erskine
Skuespillere: Andrea Gambadoro, Marco Pantani, Conan Sweeny
Spilletid: 96 min
Land: UK
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Kom bagom Tour de France- og Giro d'Italia-vinderen Marco Pantanis liv med store sejre og et misbrug, der kostede ham livet.


Se Pantani: The Accidental Death of a Cyclist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pantani: The Accidental Death of a Cyclist havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pantani: The Accidental Death of a Cyclist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pantani: The Accidental Death of a Cyclist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pantani: The Accidental Death of a Cyclist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pantani: The Accidental Death of a Cyclist stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar