Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pantani: The Accidental Death of a Cyclist

Pantani: The Accidental Death of a Cyclist

01/07/2015 | Flixfilm

Se Pantani: The Accidental Death of a Cyclist på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktør: James Erskine
Skuespillere: Andrea Gambadoro, Marco Pantani, Conan Sweeny
Spilletid: 96 min
Land: UK
Sprog: English, French, Italian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Kom bagom Tour de France- og Giro d'Italia-vinderen Marco Pantanis liv med store sejre og et misbrug, der kostede ham livet.


Se Pantani: The Accidental Death of a Cyclist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPantani: The Accidental Death of a Cyclist havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pantani: The Accidental Death of a Cyclist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pantani: The Accidental Death of a Cyclist herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pantani: The Accidental Death of a Cyclist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pantani: The Accidental Death of a Cyclist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar