Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pants on Fire

Pants on Fire

15/10/2015 | Flixfilm

Se Pants on Fire på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Jonathan A. Rosenbaum
Skuespillere: Bradley Steven Perry, Joshua J. Ballard, Tyrel Jackson Williams, Brittney Wilson
Spilletid: 85 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Jaloux kærester og rumvæsner er bare noget af det, Jack har løjet om for at blive populær. Men nu begynder løgnene at få liv og ødelægge alt.

Pants on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pants on Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pants on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pants on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pants on Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pants on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar