Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paparazzi

Paparazzi

14/01/2022 | Flixfilm

Paparazzi på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy
Instruktion: Neri Parenti
Skuespillere: Christian De Sica, Massimo Boldi, Diego Abatantuono
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Da et tabloidbillede koster en sikkerhedsvagt jobbet, opsøger han avisens kontorer for at konfrontere dem – og det fører ham til et nyt, spændende liv.

Paparazzi havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paparazzi på YouTube.Se Paparazzi på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paparazzi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paparazzi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paparazzi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paparazzi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar