Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paparazzi

Paparazzi

01/12/2013 | Flixfilm

Se Paparazzi på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Paul Abascal
Skuespillere: Cole Hauser, Robin Tunney, Dennis Farina, Daniel Baldwin
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En Hollywood-skuespiller beslutter at tage personlig hævn mod en gruppe på fire vedholdende paparazzi-fotografer da hans kone og søn forulykker i et biluheld - forsaget af fotograferne.


Se Paparazzi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaparazzi havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paparazzi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paparazzi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paparazzi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paparazzi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar