Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paper Lives

Paper Lives

12/03/2021 | Flixfilm

Paper Lives på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Can Ulkay
Skuespillere: Çagatay Ulusoy, Emir Ali Dogrul, Ersin Arici
Spilletid: 96 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I Istanbuls gader tager den skrantende renovationsarbejder Mehmet en lille dreng under sine vinger, og snart må han se sin egen traumatiske barndom i øjnene.Se Paper Lives på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paper Lives havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paper Lives på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paper Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paper Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paper Lives, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paper Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar