Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paper Man

Paper Man

01/12/2013 | Flixfilm

Se Paper Man på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Kieran Mulroney, Michele Mulroney
Skuespillere: Lisa Kudrow, Jeff Daniels, Ryan Reynolds, Emma Stone
Spilletid: 110 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Paper Man er en skæv og varm film om et særligt venskab mellem den fallerede forfatter Richard og den 17-årige pige Abby.


Se Paper Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaper Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paper Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paper Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paper Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paper Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar