Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Papirhuset’ filmer i København – Sidste sæson på vej

‘Papirhuset’ filmer i København – Sidste sæson på vej

03/08/2020 | Flixfilm

Papirhuset filmer i København Sidste sæson på vejForleden kunne streamingtjenesten Netflix annoncere, at den spanske hit-serie ‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ vender tilbage med en femte sæson, som samtidig bliver den endegyldigt sidste.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Optagelserne til ‘Papirhuset’ sæson 5 er tilsyneladende allerede i gang for Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at produktionsholdet er i København netop nu for at indspille et par scener til den kommende sæson.

På Ekstra Bladet kan man se flere billeder hvor blandt andet Pedro Alonso bevæger sig rundt i et turistfyldt Nyhavn. Hvor mange optagelser der skal finde sted i København og om produktionsholdet tager videre rundt i Danmark vides ikke.

Se billederne her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den femte og sidste sæson bliver på i alt 10 episoder i modsætning til den forudgående, der blot var på 8 afsnit.

‘Money Heist’ er den mest sete ikke-engelske serie på Netflix. Sæson 3, der havde premiere den 17. juli 2019, blev set af mere end 34,3 millioner husstande verden over i løbet af sæsonens første tre uger på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 20 – 2024)

‘Money Heist’ handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Det forventes, at femte sæson af serien bliver lanceret i 2021.

Se ‘Papirhuset‘ / ‘Money Heist‘ / ‘La Casa de Papel‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar