Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin

Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin

03/12/2021 | Flixfilm

Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberne og skuespillerne bag Papirhuset-karaktererne Tokyo og professoren taler om den følelsesladede kunstneriske proces, de gennemgik under optagelsen af serien.

Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin på YouTube.Se Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar