Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Papirhuset’ sæson 2 på Netflix den 6. april

‘Papirhuset’ sæson 2 på Netflix den 6. april

18/03/2018 | Flixfilm

Den spanske tv-serie ‘La Casa de Papel’ – med den danske titel ‘Papirhuset’ – vender tilbage på Netflix når sæson 2 rammer streamingtjenesten den 6. april.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.dk.

Serien handler om en gruppe tyve, der låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, da det forbryderiske geni El Profesor manipulerer politiet til at udføre sin plan.

Til trods for at serien er på spansk, så har de danske Netflix-medlemmer alligevel taget godt imod serien og mange har derfor spurgt hvornår sæson 2 ville få premiere, da første sæson havde en noget brat afslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til at første sæson sluttede med mange ubesvarede spørgsmål er, at Netflix – af uvisse årsager – har valgt, at lade sæson 1 bestå af 13 episoder mod de oprindelige 9 afsnit, som var tilfældet da serien første gang blev vist på dansk tv.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i december

Ikke nok med at Netflix har ændret på antallet af afsnit, så har streamingtjenesten også klippet episoderne ned til at have en varighed på 40-50 minutter mod de 70 minutter, som var afsnittenes oprindelige længde.

Serien slutter med sæson 2, der som nævnt kan ses på Netflix fra den 6. april, og der er umiddelbart ikke planlagt flere afsnit.

Se ‘La Casa de Papel‘ / ‘Papirhuset‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar