Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paprika

08/10/2019 | Flixfilm

Se Paprika på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Drama, Fantasy, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Satoshi Kon
Skuespillere: Megumi Hayashibara, Tôru Furuya, Kôichi Yamadera, Katsunosuke Hori
Spilletid: 90 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Stan og Olivia – de yderst forskellige Paprika-tvillinger – bruger deres grænseløse entusiasme til at gøre hverdagen til et ekstraordinært eventyr.


Se Paprika på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaprika (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paprika (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paprika herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paprika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paprika (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar