Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paprika

08/10/2019 | Flixfilm

Paprika på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktion: Satoshi Kon
Skuespillere: Megumi Hayashibara, Tôru Emori, Katsunosuke Hori
Spilletid: 90 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Stan og Olivia – de yderst forskellige Paprika-tvillinger – bruger deres grænseløse entusiasme til at gøre hverdagen til et ekstraordinært eventyr.

Paprika (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paprika på YouTube.Se Paprika på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paprika (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paprika (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paprika, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paprika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar