Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paquita Salas

Paquita Salas

01/07/2019 | Flixfilm

Se Paquita Salas på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brays Efe, Belén Cuesta, Lidia San José, Yolanda Ramos
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En af Spaniens bedste talentspejdere i 90'erne, Paquita, leder desperat efter nye stjerner, da hun pludselig mister sin største klient.Se Paquita Salas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paquita Salas (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paquita Salas (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Paquita Salas:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paquita Salas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paquita Salas (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar