Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paquita Salas

Paquita Salas

01/07/2019 | Flixfilm

Paquita Salas på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Brays Efe, Belén Cuesta, Lidia San José
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En af Spaniens bedste talentspejdere i 90'erne, Paquita, leder desperat efter nye stjerner, da hun pludselig mister sin største klient.

Paquita Salas (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paquita Salas på YouTube.Se Paquita Salas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paquita Salas (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paquita Salas (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paquita Salas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paquita Salas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar