Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Paradise

Paradise

27/07/2023 | Flixfilm

Paradise på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Boris Kunz
Skuespillere: Kostja Ullmann, Corinna Kirchhoff, Marlene Tanczik
Spilletid: 117 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En mand oplever den mørke side af det tidsmanipulerende biotekfirma, han arbejder for, da en enorm gæld tvinger hans hustru til at opgive 40 år af sit eget liv.Se Paradise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paradise på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar