Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise Beach

Paradise Beach

08/11/2019 | Flixfilm

Se Paradise Beach på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Xavier Durringer
Skuespillere: Sami Bouajila, Tewfik Jallab, Mélanie Doutey, Hugo Becker
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: Thai, English, French
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.Se Paradise Beach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paradise Beach havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paradise Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Paradise Beach:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paradise Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar