Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise Beach

Paradise Beach

08/11/2019 | Flixfilm

Paradise Beach på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Xavier Durringer
Skuespillere: Sami Bouajila, Tewfik Jallab, Mélanie Doutey
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French, Thai, English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Mehdi kommer ud af fængslet og planlægger at få ordnet gamle sager. Men først skal han genoprette forbindelsen med sin bande, der nu bor i en idyllisk badeby i Thailand.Se Paradise Beach på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paradise Beach havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paradise Beach på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paradise Beach ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paradise Beach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paradise Beach er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar