Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise Now

Paradise Now

15/11/2013 | Flixfilm

Se Paradise Now på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Crime, Drama, Thriller, War
Instruktør: Hany Abu-Assad
Skuespillere: Lubna Azabal, Hamza Abu-Aiaash, Kais Nashif, Lutuf Nouasser
Spilletid: 91 min
Land: Palestine, France, Germany, Netherlands, Israel
Sprog: Arabic, English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I Nablus på Vestbredden keder Said og Khaled sig. I ren og skær desperation over den håbløse fremtid har de meldt sig som selvmordsbombere. Nu er deres tid kommet.


Se Paradise Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParadise Now havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paradise Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paradise Now herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paradise Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar