Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise PD

Paradise PD

06/03/2020 | Flixfilm

Se Paradise PD på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Chalke, David Herman, Tom Kenny, Kyle Kinane
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En ivrig, ung og grøn betjent starter ved en landsbys uorganiserede polistyrke, som ledes af hans far, og som klunter, bumper og sniffer sig igennem en større narkosag.


Se Paradise PD på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParadise PD (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paradise PD (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paradise PD herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paradise PD er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise PD (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar