Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise PD

Paradise PD

31/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Paradise PD på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sarah Chalke, David Herman, Tom Kenny, Kyle Kinane
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En ivrig, ung og grøn betjent starter ved en landsbys uorganiserede polistyrke, som ledes af hans far, og som klunter, bumper og sniffer sig igennem en større narkosag.


Se Paradise PD på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paradise PD (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paradise PD (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paradise PD herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paradise PD er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise PD (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar