Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paradise PD

Paradise PD

16/12/2022 | Flixfilm

Paradise PD på Netflix

Produktionsår: 2018–2022
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: David Herman, Tom Kenny, Kyle Kinane
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ivrig, ung og grøn betjent starter ved en landsbys uorganiserede polistyrke, som ledes af hans far, og som klunter, bumper og sniffer sig igennem en større narkosag.Se Paradise PD på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paradise PD (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paradise PD på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paradise PD (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise PD (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paradise PD, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paradise PD er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar