Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paradise

01/10/2017 | Flixfilm

Paradise på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Diablo Cody
Skuespillere: Julianne Hough, Holly Hunter, Nick Offerman
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En ung kvinde, der har levet et beskyttet liv, bliver arret for livet i et flystyrt. Hun mister sin tro og tager til Las Vegas for at udleve sin vilde side.

Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paradise på YouTube.Se Paradise på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar