Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paradox

01/05/2016 | Flixfilm

Paradox på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Wilson Yip
Skuespillere: Louis Koo, Yue Wu, Ka-Tung Lam
Spilletid: 101 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Cantonese, Thai
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da det lykkes en videnskabsmand på et team, der arbejder på et tidsrejseprojekt, at hoppe en time fremad, vender han tilbage med chokerende nyheder.

Paradox havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paradox på YouTube.Se Paradox på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paradox ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paradox stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paradox, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paradox er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar