Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paraíso

06/06/2016 | Flixfilm

Se Paraíso på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et overvægtigt par har været sammen siden barndommen, men kan deres forhold holde til, at de flytter til byen, og en af dem tilmelder sig en vægtvogtergruppe?


Se Paraíso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParaíso havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paraíso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paraíso herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paraíso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paraíso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar