Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parallels

Parallels

01/03/2015 | Flixfilm

Se Parallels på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Christopher Leone
Skuespillere: Mark Hapka, Jessica Rothe, Eric Jungmann, Constance Wu
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Denne sci-fi-eventyrserie følger en lille gruppe menneskers rejse mellem parallelle universer for at forene deres spredte familie.


Se Parallels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParallels havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parallels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parallels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parallels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parallels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Parallels

  1. Rene - kl. 14:31, 06-03-2015:

    Der står at det er en serie, men hvor resten af afsnitne så, kan kun se et enkelt?

    Skriv kommentar