Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Paranoia’ – Dansk gyser får premiere på Netflix

‘Paranoia’ – Dansk gyser får premiere på Netflix

11/07/2024 | Flixfilm

Den danske overnaturlige thriller ‘Paranoia’ får snart premiere på streamingtjenesten Netflix.

Det sker blot 6 måneder efter at filmen havde biografpremiere.

Se en trailer til den danske gyser nederst i artiklen.

I ‘Paranoia’ ender Lulu på hospitalet da hun til en fest har fået lidt for mange shots!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der oplever hun en nærdødsoplevelse og får øjenkontakt med en mystisk pige. Da Lulu vågner op, er pigen forsvundet. Fra det øjeblik er hendes liv ændret for altid! Det føles som om, nogen eller noget forfølger hende.

Samtidig møder hun den berygtede og fascinerende Mads, der påstår at have en sjette sans og have evnen til at se ting, ingen andre kan. Havde Lulu vidst, hvad der ventede hende, og hvilke konsekvenser det ville have, havde hun holdt sig langt væk fra Mads.

Gyseren er instrueret af Kari Vidø, der tidligere har stået bag episoder på tv-serier som ‘2900 Happiness’ og ‘Nynne’, men man blandt de medvirkende finder Zoe Bryan Hertz, August Isaac Carter, Maria Rossing og Rasmus Hammerich.

LÆS OGSÅ:   Svampebob og venner tilbage i ny film på Netflix: 'Sandy redder Bikinibunden'

Filmen fik ved den premieren i biografen noget blandede anmeldelser i de danske medier. Soundvenue var blandt de hårdest og skrev, “Hvis du leder efter en lightudgave af ‘Twilight’ med et drys af det paranormale, er ‘Paranoia’ et godt bud,” mens at Filmmagasinet Ekko var mere positive i deres anmeldelse; “Dansk ungdoms-thriller med effektive gys og god kemi mellem skuespillerne sender problematisk budskab om psykiatrien.”

‘Paranoia’ har premiere på Netflix Danmark den. 7. august.
Skriv kommentar