Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Paranoia-serien ‘Black Mirror’ er tilbage – Se trailer til sæson 6

Paranoia-serien ‘Black Mirror’ er tilbage – Se trailer til sæson 6

27/04/2023 | Flixfilm

Den foruroligende Netflix-serie ‘Black Mirror’ er tilbage med den hidtil mest uforudsigelige, udefinerbare og uventede sæson nogensinde!

Det sker til juni hvor ‘Black Mirror’ sæson 6 har premiere på streamingtjenensten – næsten fire år efter den seneste sæson.

Den eksakte premieredato er endnu ikke frigivet, men Netflix har løftet sløret for en første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Handlingen og antallet af episoder er stadig hemmeligholdt, men mon ikke serien atter udforsker temaer om moderne tech-paranoia i en verden hvor teknologi forvandlet alle aspekter af vores liv – i ethvert hjem – på hvert skrivebord – i hver hånd – en plasmaskærm – en smartphone – er der et sort spejl, der reflekterer livet i det 21. århundrede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kan dog afsløre, at vi i de nye episoder kommer til at se Aaron Paul (‘Breaking Bad’), Kate Mara (‘The Martian’), Michael Cera (‘Superbad’) og Salma Hayek (‘Wild Wild West’) i bærende roller.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Danske Clara Rugaard (‘I Am Mother’) står også angivet på rollelisten omend det er lidt usikkert hvor stor en rolle hun spiller i ‘Black Mirror’ sæson 6.

‘Black Mirror’ er skabt af Charlie Brooker, og er en antalogiserie som handler om vores fælles problemer med den moderne verden, med hver episode som sin egen historie med en skarp, spændende fortælling om teknologi paranoia.

Se ‘Black Mirror‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 har premiere i juni.
Skriv kommentar