Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paranoid

17/11/2016 | Flixfilm

Paranoid på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Indira Varma, Robert Glenister, Dino Fetscher
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da en kvinde myrdes brutalt på en legeplads, bliver en gruppe detektiver trukket ind i en mørk sammensværgelse i deres søgen efter morderen.

Paranoid havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranoid på YouTube.Se Paranoid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paranoid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranoid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranoid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranoid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar