Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paranoid

17/11/2016 | Flixfilm

Se Paranoid på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Indira Varma, Robert Glenister, Dino Fetscher, Christiane Paul
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da en kvinde myrdes brutalt på en legeplads, bliver en gruppe detektiver trukket ind i en mørk sammensværgelse i deres søgen efter morderen.


Se Paranoid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParanoid havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranoid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranoid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranoid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranoid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar