Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Paranormal Activity 2 på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror
Instruktør: Tod Williams
Skuespillere: David Bierend, Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: De uforklarlige og skræmmende overnaturlige kræfter er tilbage, og denne gang er Dan, Kristi, Ali, babyen Hunter og hunden Abby en del af mareridtet.


Se Paranormal Activity 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paranormal Activity 2 havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranormal Activity 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal Activity 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar