Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity 2

Paranormal Activity 2

26/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Paranormal Activity 2 på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Horror
Instruktør: Tod Williams
Skuespillere: David Bierend, Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: De uforklarlige og skræmmende overnaturlige kræfter er tilbage, og denne gang er Dan, Kristi, Ali, babyen Hunter og hunden Abby en del af mareridtet.


Se Paranormal Activity 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paranormal Activity 2 havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranormal Activity 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal Activity 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar