Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3

28/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Paranormal Activity 3 på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Henry Joost, Ariel Schulman
Skuespillere: Lauren Bittner, Christopher Nicholas Smith, Chloe Csengery, Jessica Tyler Brown
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En ondartet og morderisk ånd fortsætter med at dvæle i et hjem i San Diego i denne anden uhyggelige efterfølger til Paranormal Activity fra 2007.


Se Paranormal Activity 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paranormal Activity 3 havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranormal Activity 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal Activity 3 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar