Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3

29/10/2022 | Flixfilm

Paranormal Activity 3 på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Henry Joost, Ariel Schulman
Skuespillere: Chloe Csengery, Jessica Tyler Brown, Christopher Nicholas Smith
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En ondartet og morderisk ånd fortsætter med at dvæle i et hjem i San Diego i denne anden uhyggelige efterfølger til Paranormal Activity fra 2007.Se Paranormal Activity 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paranormal Activity 3 havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranormal Activity 3 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal Activity 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal Activity 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar