Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity: The Ghost Dimension

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

29/10/2022 | Flixfilm

Paranormal Activity: The Ghost Dimension på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Gregory Plotkin
Skuespillere: Chris J. Murray, Brit Shaw, Ivy George
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English, German, Ukrainian
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Skræmmende optagelser tager os med på en uhyggelig rejse, hvor den ondsindede ånd vender tilbage med endnu en omgang overnaturlig hærgen, gys og død.Se Paranormal Activity: The Ghost Dimension på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paranormal Activity: The Ghost Dimension havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranormal Activity: The Ghost Dimension på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity: The Ghost Dimension ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity: The Ghost Dimension stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal Activity: The Ghost Dimension, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal Activity: The Ghost Dimension er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar