Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity: The Marked Ones

Paranormal Activity: The Marked Ones

01/10/2022 | Flixfilm

Paranormal Activity: The Marked Ones på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Christopher Landon
Skuespillere: Andrew Jacobs, Jorge Diaz, Gabrielle Walsh
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: To venner undersøger og optager underlige, overnaturlige begivenheder, som de oplever i kølvandet på deres mystiske nabos død.

Paranormal Activity: The Marked Ones havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranormal Activity: The Marked Ones på YouTube.Se Paranormal Activity: The Marked Ones på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity: The Marked Ones ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity: The Marked Ones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal Activity: The Marked Ones, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal Activity: The Marked Ones er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar