Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Activity

Paranormal Activity

15/12/2017 | Flixfilm

Se Paranormal Activity på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Oren Peli
Skuespillere: Katie Featherston, Micah Sloat, Mark Fredrichs
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Katie og Micah frygter, at et dæmonisk væsen hjemsøger deres hus, og sætter et videokamera op for at filme hændelserne.

Paranormal Activity havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Paranormal Activity på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paranormal Activity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Activity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal Activity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal Activity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar