Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Investigation

Paranormal Investigation

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Paranormal Investigation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Franck Phelizon
Skuespillere: Jose Atuncar, Claudine Bertin, Cedric Henquez, Jean-Baptiste Heuet
Spilletid: 92 min
Land: USA, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.8

Resumé: Da en ung mand bliver besat efter at have været med til at bruge et ouija-bræt, undersøger en spøgelsesjæger den onde ånd, der har taget ophold i ham.


Se Paranormal Investigation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paranormal Investigation havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Investigation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranormal Investigation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal Investigation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Investigation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar