Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Investigation

Paranormal Investigation

01/03/2019 | Flixfilm

Paranormal Investigation på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Franck Phelizon
Skuespillere: Jose Atuncar, Claudine Bertin, Cedric Henquez
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Da en ung mand bliver besat efter at have været med til at bruge et ouija-bræt, undersøger en spøgelsesjæger den onde ånd, der har taget ophold i ham.

Paranormal Investigation havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranormal Investigation på YouTube.Se Paranormal Investigation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paranormal Investigation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Investigation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal Investigation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal Investigation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar