Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal Investigation

Paranormal Investigation

01/03/2019 | Flixfilm

Se Paranormal Investigation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Franck Phelizon
Skuespillere: Jose Atuncar, Claudine Bertin, Cedric Henquez, Jean-Baptiste Heuet
Spilletid: 92 min
Land: USA, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: Da en ung mand bliver besat efter at have været med til at bruge et ouija-bræt, undersøger en spøgelsesjæger den onde ånd, der har taget ophold i ham.


Se Paranormal Investigation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParanormal Investigation havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal Investigation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paranormal Investigation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal Investigation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal Investigation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar