Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal

Paranormal

05/11/2020 | Flixfilm

Paranormal på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Razane Jammal, Philip Shahbaz, Karla Maatouk
Spilletid: 45 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En skeptisk hæmatolog hvirvles ind i en række uforklarlige begivenheder, hvorefter han ufrivilligt bliver den anvendte ekspert ved paranormale efterforskninger.Se Paranormal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Paranormal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paranormal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paranormal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paranormal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar