Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paranormal

Paranormal

05/11/2020 | Flixfilm

Se Paranormal på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ahmed Amin, Reem Abd El Kader, Samma Ibrahim, Razane Jammal
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 9.5

Handling: En skeptisk hæmatolog hvirvles ind i en række uforklarlige begivenheder, hvorefter han ufrivilligt bliver den anvendte ekspert ved paranormale efterforskninger.Se Paranormal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paranormal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paranormal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Paranormal:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paranormal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paranormal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar