Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parchís: the Documentary

Parchís: the Documentary

10/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Parchís: the Documentary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Der stilles skarpt på Parchís, et spansk drenge-/pigeband skabt at et pladeselskab, som fik enestående succes med glade popsange og populære film i 80'erne.


Se Parchís: the Documentary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Parchís: the Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parchís: the Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parchís: the Documentary herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parchís: the Documentary er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parchís: the Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar