Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Parchís: the Documentary

Parchís: the Documentary

10/07/2019 | Flixfilm

Parchís: the Documentary på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Der stilles skarpt på Parchís, et spansk drenge-/pigeband skabt at et pladeselskab, som fik enestående succes med glade popsange og populære film i 80'erne.Se Parchís: the Documentary på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Parchís: the Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Parchís: the Documentary på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Parchís: the Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parchís: the Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Parchís: the Documentary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Parchís: the Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar