Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parchís: the Documentary

Parchís: the Documentary

10/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Parchís: the Documentary på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Der stilles skarpt på Parchís, et spansk drenge-/pigeband skabt at et pladeselskab, som fik enestående succes med glade popsange og populære film i 80'erne.


Se Parchís: the Documentary på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Parchís: the Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parchís: the Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parchís: the Documentary herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parchís: the Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parchís: the Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar