Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parental Guidance

Parental Guidance

15/09/2019 | Flixfilm

Se Parental Guidance på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktør: Andy Fickman
Skuespillere: Billy Crystal, Bette Midler, Marisa Tomei, Tom Everett Scott
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da to gammeldags bedsteforældre bliver sat til at holde øje med deres tre højteknologisk orienterede børnebørn, må nogen tilpasse sig hurtigt – men hvem bliver det?

Parental Guidance havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Parental Guidance på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Parental Guidance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Parental Guidance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parental Guidance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar