Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parenthood

Parenthood

26/07/2018 | Flixfilm

Se Parenthood på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Steve Martin, Mary Steenburgen, Dianne Wiest, Jason Robards
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Familien Buckman gør, hvad de kan, for at give deres børn en "ordentlig" opdragelse, men så opdager de, at "perfekte" forældre ofte bare lader deres børn være sig selv.


Se Parenthood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParenthood (Hele den pukkelryggede familie) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parenthood (Hele den pukkelryggede familie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parenthood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parenthood (Hele den pukkelryggede familie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parenthood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar