Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parenthood

Parenthood

26/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Parenthood på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ron Howard
Skuespillere: Steve Martin, Mary Steenburgen, Dianne Wiest, Jason Robards
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: Familien Buckman gør, hvad de kan, for at give deres børn en "ordentlig" opdragelse, men så opdager de, at "perfekte" forældre ofte bare lader deres børn være sig selv.


Se Parenthood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Parenthood (Hele den pukkelryggede familie) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parenthood (Hele den pukkelryggede familie) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parenthood herunder:Fra premieredatoen (26. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Parenthood (Hele den pukkelryggede familie) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Parenthood stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore