Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris by Night

Paris by Night

16/01/2016 | Flixfilm

Se Paris by Night på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: David Hare
Skuespillere: Charlotte Rampling, Michael Gambon, Iain Glen, Robert Hardy
Spilletid: 103 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En parisisk betjent patruljerer, velvidende at hans afdeling beskytter de kriminelle i området, men han er uvidende om, at han er på vej i en fælde.


Se Paris by Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParis by Night havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paris by Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paris by Night herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paris by Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris by Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar