Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Paris Hilton er færdig med at kokkerere på Netflix

Paris Hilton er færdig med at kokkerere på Netflix

20/01/2022 | Flixfilm

CWP 101 Unit 00861R

Foto: Paris Hilton og Kim Kardashian West. Kit Karzen / Netflix.

Det blev kun til en forret med den amerikanske hotelarving og realitystjerne Paris Hilton.

Netflix og seerne er i hvert fald ikke klar til at kaste sig over hovedretten og derfor kan streamingtjenesten nu bekræfte, at madlavningsprogrammet ‘Cooking with Paris’ er blevet droppet.

‘Cooking with Paris’ havde premiere på Netflix Danmark fra den 4. august 2021, hvor Paris Hilton gennem seks episoder kastede sig over alt fra morgenmad, tacos, vegansk burger og fritter.

Madlavningen skete i selskab med blandt andet Kim Kardashian West, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons samt Kathy og Nicky Hilton.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men til trods at de var to om retterne, så blev programmet ikke dobbelt så godt, og derfor har Netflix valgt ikke at gå videre med en sæson 2.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Paris Hilton var inden programmet udemærket klar over at hun ikke er særlig god i køkkenet eller har en længere kokkeuddannelse – og dog kastede hun og hendes gæster sig over nye ingredienser, opskrifter og underlige køkkenmaskiner.

Selvom ‘Cooking with Paris’ nu er blevet droppet, så forsvinder showet ikke for streamingtjenesten. Så hvis du på et tidspunkt mangler utraditionel inspiration til madlavningen derhjemme kan du altid finde og streame de seks afsnit på Netflix.

Se ‘Cooking with Paris’ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar