Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris Is Burning

Paris Is Burning

01/02/2017 | Flixfilm

Paris Is Burning på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Documentary
Instruktion: Jennie Livingston
Skuespillere: Brooke Xtravaganza, André Christian, Dorian Corey
Spilletid: 71 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Denne Sundance-prisbelønnede dokumentarfilm er et intimt portræt af Harlems drag-fester i 1980'erne: en verden af hård konkurrence og overlevelse.

Paris Is Burning havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paris Is Burning på YouTube.Se Paris Is Burning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paris Is Burning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris Is Burning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paris Is Burning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paris Is Burning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar