Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris Is Burning

Paris Is Burning

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Paris Is Burning på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Documentary
Instruktør: Jennie Livingston
Skuespillere: Brooke Xtravaganza, André Christian, Dorian Corey, Paris Duprée
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Denne Sundance-prisbelønnede dokumentarfilm er et intimt portræt af Harlems drag-fester i 1980'erne: en verden af hård konkurrence og overlevelse.


Se Paris Is Burning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paris Is Burning havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paris Is Burning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paris Is Burning herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paris Is Burning er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris Is Burning stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar