Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris Is Burning

Paris Is Burning

01/02/2017 | Flixfilm

Se Paris Is Burning på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Documentary
Instruktør: Jennie Livingston
Skuespillere: Brooke Xtravaganza, André Christian, Dorian Corey, Paris Duprée
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Denne Sundance-prisbelønnede dokumentarfilm er et intimt portræt af Harlems drag-fester i 1980'erne: en verden af hård konkurrence og overlevelse.


Se Paris Is Burning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParis Is Burning havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paris Is Burning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paris Is Burning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paris Is Burning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris Is Burning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar