Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris Is Us

Paris Is Us

22/02/2019 | Flixfilm

Se Paris Is Us på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Elisabeth Vogler
Skuespillere: Noémie Schmidt, Grégoire Isvarine, Marie Mottet, Lou Castel
Spilletid: 83 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: En ung kvinde er fanget i en malstrøm af drømme, minder og hypotetiske scenarier under en stormfuld romance og stigende spændinger i Paris.


Se Paris Is Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Paris Is Us (Paris er os) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paris Is Us (Paris er os) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paris Is Us herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paris Is Us (Paris er os) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris Is Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar